0,00 €
Ostoskori Päivitä

Ei tuotteita

Prima Dog Lohi-peruna VILJATON 1,5kg

-30%
Prima Dog Lohi-peruna VILJATON 1,5kg
8,33 € 11,90 €
Saatavilla
kpl
  • Tuotekuvaus
  • Tekniset tiedot

Prima Dog Sensitive Lohi & Peruna - Viljaton, on erittäin korkealuokkainen täysravinto kaikille koirille.  Helposti sulava lohi on proteiinin lähde tässä maukkaassa reseptissä.  Ruoka sopii myös erityisen hyvin herkkävatsaisille koirille. Tuote on hypoallergeeninen ja täysin viljaton. 


Hiilihydraattien lähteenä on käytetty vehnän sijasta perunaa ja omenaa. Lohiöljy tukee aivojen ja silmien tervettä kehitystä, sekä ihon ja turkin terveyttä. Tuotteessa on mukana pohjoisia yrttejä ja marjoja - lakkaa, tilliä, puolukkaa ja tyrnimarjaa, jotka toimivat vitamiinien, kivennäisten ja antioksidanttien luonnollisena lähteenä. Lisätty Yucca schidigera-uute vähentää ulosteen hajua. 


MOS ja FOS ovat prebiootteja, jotka tukevat hyvine suolistobakteerien kasvua, sekä edistävät yleistä ruoansulatuskanavan terveyttä.Tuote ei sisällä väriaineita, keinotekoisia aromeja tai GMO-raaka-aineita. Korkein laatu taataan ISO 9001 ja HACCP -laadunvalvontajärjestelmin.


Ruokintaohje: Tarjoa sellaisenaan tai veteen/piimään kostutettuna. Pidä aina raikasta vettä koirasi saatavilla. Suositeltavan annostelun näet pakkauksessa olevasta ruokintataulukosta. Päivittäinen ravinnontarve riippuu mm. koiran koosta, aktiivisuuden ja liikunnan määrästä sekä vuodenajasta. Pitääksesi koiran hyvässä kunnossa tarjoa sille tarpeeksi liikuntaa ja vältä liikaruokintaa. 


Parasta ennen –päiväys pakkauksessa. Säilyvyys 18 kuukautta valmistuspäivästä. Säilytä kuivassa ja viileässä.


Kilohinta 7,93 €

  • Malli: 13