0,00 €
Ostoskori Päivitä

Ei tuotteita

PetzLife Eaze Calming Gel 127g

-70%
PetzLife Eaze Calming Gel 127g
10,47 € 34,90 €
Saatavilla
kpl
  • Tuotekuvaus
  • Tekniset tiedot

PetzLife Eaze Calming Gel - rauhoittava geeli

Tehokas ja nopeasti vaikuttava PetzLife Eaze Calming Gel vähentää stressiä ja auttaa rentoutumaan ja rauhottumaan pelottavissa ja ahdistavissa tilanteissa. Sopii koirille ja kissoille.

Helpottaa lemmikin oloa ukkosella, automatkoilla, eläinlääkärissä, koiranäyttelyissä, ilotulituksen aikaan ja muissa uhkaavissa ja pelottavissa tilanteissa. Soveltuu myös pitkäaikaiseen käyttöön kuten lievittämään ikävää, yksinoloa ja eroahdistusta.

PetzLife Eaze Calming Gel on helppo ja turvallinen käyttää. Geeli annostellaan suoraan lemmikin suuhun tai sekoitetaan ruoan sekaan. Voidaan käyttää esimerkiksi ikävää tai eroahdistusta lievittämään kaksi kertaa päivässä. Jos stressaava tilanne on etukäteen tiedossa, aloita käyttö viimeistään 1 tuntia ennen.

Miten Eaze Calming Gel toimii?

PetzLife Eaze Calming Gel sisältää L-Teaniinia, joka on ainutlaatuinen aminohappo, jota tavataan lähes yksinomaan teekasvissa ja se onkin vihreän teen tärkein aminohappo. Teeviljelmien suojaaminen auringolta ennen sadonkorjuuta kasvattaa L-Teaniinin määrää. L-Teaniinin vaikutukset ovat hämmästyttäviä. Sillä on ainutlaatuinen kyky stimuloida aivoja tuottamaan alfa-aaltoja, jotka tuovat rauhallisen valppauden ja rentoutuneen henkisen olon. Samankaltaine tila saavutetaan enimmäkseen meditaation avulla. L-Teaniinin on todettu myös lievittävän stressiä ja alentavan verenpainetta. Lisäksi se on miedosti antioksidanttinen.

Käyttöohjeet: Annostele suoraan lemmikin suuhun tai sekoita ruoan sekaan tarvittaessa kaksi kertaa päivässä. Jos stressaava tilanne on tiedossa (esim. ilotulitus, automatka jne.), aloita käyttö viimeistään 1 tuntia ennen.

Annostus: kissat ja alle 12 kg painavat koirat ¼ teelusikallinen, koirat 12-23 kg ½ teelusikallinen, 23-34 kg ¾ teelusikallinen ja koirat yli 34 kg 1 teelusikallinen kerralla.

Säilyvyys: Säilyy 3 vuotta.

Sisältää: L-teaniini (100 mg/teelusikka), tiamiini, niasiini, koentsymi Q10, vihreän teen uute, valkoinen tee, kamomilla, puhdistettu vesi.  

100 % luonnontuote. Kaikki PetzLife -tuotteet ovat lemmikeille, omistajille ja ympäristölle turvallisia, 100 % luonnontuotteita.

  • Malli: 10981