0,00 €
Ostoskori Päivitä

Ei tuotteita

Biosynov Complex 250tbl

19,90 €
Saatavilla
kpl
  • Tuotekuvaus
  • Tekniset tiedot

Biosynov Complex on ravinnelisä ikääntyville ja kovassa rasituksessa oleville koirille. Se auttaa ylläpitämään nivelten ja lihaksiston optimaalisen toimintakyvyn. Se sisältää glycosaminoglykageenia joka auttaa ravinteiden nopeaa kuljetusta mm. nivelissä, nivelrustoissa ja jänteissä. Biosynov Complex sisältää myös antioksidantteja, E- ja C- vitamiinia sekä lesitiiniä jotka ovat erityisen tärkeitä lisääntyneessä lihasaktiviteetissa. Yhdessä näiden aineiden kanssa kurkuma auttaa ennaltaehkäisemään mahdollisia tulehduksia. Tuote on valmistettu laboratoriovalvonnassa ja kaikki siinä käytetyt raaka-aineet ovat ehdottoman korkealaatuisia. Selkeät annosteluohjeet löytyvät pakkauksen etiketistä. Ei sisällä dopingaineita.


Biosynov Complex on auttanut jo tuhansia koiria parempaan elämänlaatuun. Jopa vaikeita lonkkanivel- sekä selkäongelmia on voitu lievittää tällä lisäravinteella. Biosynov Complex on myös edullinen käyttää, purkkisisältää 250 tablettia, annostus on yksi tabletti kahdeksaa painokiloa kohden. 


Eläinlääketieteentohtori Timo Talvio suosittelee potilailleen Biosynov Complex lisäravinnetta. Huom! Biosynov Complex sopii myös nuorille koirille ehkäisemään vammautumisriskiä ja vahvistamaan niveliä sekä lihaksistoa kasvuvaiheessa.


Koostumus: Kurkuma 30.0%, dikalsiumfosfaatti, magnesiumstearaatti, inuliini, mikrokristalliselluloosa ja piioksidi.


Lisätty per kg/0.65 g: Vitamiinit: E 300 C-vitamiini (askorbiinihappo) 13 100 mg/8.5 mg, Ea 700 E-vitamiini E 4 200 mg/2.7 mg 


Ravintoainekoostumus:Raakaproteiinia 5%, hehkutusjäännös 4,5%, raakarasvat ja raakaöljyt 4.4% ja raakakuitu 2.2 %.


Valmistaja Eclipse Sweden, Ruotsi

  • Malli: 8889