0,00 €
Ostoskori Päivitä

Ei tuotteita

PetID tunnistelaatta

-50%
PetID tunnistelaatta
12,45 € 24,90 €
Saatavilla
kpl
  • Tuotekuvaus
  • Tekniset tiedot

PetID tunnistelaatta on kissan ja koiran oma, digitaalinen tunniste. Tärkeät tiedot pysyvät tallessa esim. eläinlääkärikäyntiä varten, pennun kasvun seurannassa tai mikäli lemmikki katoaa.


PetID-tunnistelaatan käyttöönotto on helppoa. Tilin luotuasi muistioon kirjoitetaan tiedot lemmikistä, kuten lemmikin nimi, rokotus- ja sirutustiedot, luonne, terveys ja yhteystietosi katoamisen varalta. Voit tallentaa tilille myös haluamiasi muita tietoja, kuten mahdollisen erityisruokavalion tai allergiat, vakuutustiedot yms. Voit itse määritellä, mitä tietoja katoamistilanteessa lemmikin löytäjä saa tietoonsa tunnisteen skannatessa ja mitkä ovat vain sinun tiedossasi. Valmistaja ei myöskään saa vain sinulle tarkoitettuja tietoja.


- PetID-tunniste hyödyntää NFC-teknologiaa ja lisäksi siinä on QR-koodi. Skannaamalla tunnisteen älypuhelimella lemmikin löytäjä saa antamasi tiedot lemmikistäsi (esim. nimi, luonne, terveys). Katoamistilanteita varten muista kirjoittaa yhteystiedot hätätilanteessa -kohtaan puhelinnumerosi.


- Voit valita "näkyvissä skannattaessa" -valinnan avulla, mitä tietoja lemmikin löytävä saa ja mitkä tiedot ovat vain sinun käytettävissäsi.


- Voit hyödyntää PetID-tunnistelaattaa myös esim. pennun kasvun seurannassa tai painonpudotuksessa mittausarvot-osiossa. Tiedot pysyvät tallessa ja näet graafisesta käyrästä helposti yleiskatsauksen.


- PetID on vedenpitävä ja pakkasenkestävä.


-Suomalainen innovaatio ja ohjelmistoalusta, kasattu Suomessa.


Käyttöönotto: Huom! Tarvitset sähköpostiosoitteen luodaksesi profiilin.

1. Etsi tuotteessasi oleva yksilöity merkkisarja, joka on oma PetID- koodisi. Mene osoitteeseen www.sos1.me/PetID-koodisi. Vaihtoehtoisesti voit skannata QR-koodin ja luoda tilin puhelimella.

2. Selaimeesi avautuu PetID- aktivointiin tarkoitettu sivu, jonka ohjeita seuraamalla luot lemmikillesi PetID- profiilin ja kytket sen PetID:hen. Saat sähköpostiisi linkin, joka on voimassa 24 h.

3. Luotuasi profiilin olet valmis. PetID on nyt toiminnassa.


Jos löydät lemmikin, jolla on PetID:

Skannaa NFC tai vaihtoehtoisesti lue älypuhelimella QR-koodi. Tätä varten on saatavilla ilmaisia sovelluksia. Salli kysyttäessä sijaintisi näyttäminen. Saat tiedot lemmikistä ja omistajan puhelinnumeron karkulaisen kotiin palauttamista varten. 

  • Malli: 249