0,00 €
Ostoskori Päivitä

Ei tuotteita

Naturea Naturals Adult Lamb 2kg

-15%
Naturea Naturals Adult Lamb 2kg
11,47 € 13,50 €
Saatavilla
kpl
  • Tuotekuvaus
  • Tekniset tiedot

Naturea Naturals Adult Lamb on yhden proteiinin kuivaruoka, joka on kehitetty erityisesti herkille koirille. Adult Lamb on hyvin sulava ja maistuva hypoallerginen ruoka, joka sisältää enemmän metabolista energiaa. Ruoan tärkein raaka-aine on aina tuore ja luuton lammas. Sopii aikuisille koirille, sekä koirille, jotka ovat joko allergisia tai omaavat herkän ruoansulatuksen.


Naturea Naturals Adult Lamb on täysravinto, joka sisältää vain yhtä eläinproteiinin lähdettä. Siinä käytetty kananrasva on puhdistettu ja käsitelty niin puhtaaksi rasvaksi, että kanavalkuaista tai muuta allergisia oireita aiheuttavia aineita ei ole jäljellä. Tuote soveltuu erinomaisesti esimerkiksi allergioista tai yliherkkyyksistä kärsiville koirille.


NATURALS Adult –all breeds on kehitetty noudattaen biologisesti oikeaoppista konseptia. Lihaa mitä Naturals ruuissa käytetään ei ole pakastettu, jolloin säilytetään hyvät ravintoarvot, maukkaus  ja kaikki vitamiinit sekä aminohapot.


Adult Lamb on valintasi kun haluat karvaisen ystäväsi olevan energinen ja terve ja elävän pidemmän onnellisen elämän. Sen vahvistettu koostumus auttaa ylläpitämään koirasi luonnollista vastustuskykyä mannan-oligosakkariideilla, jotka vahvistavat hyödyllisiä suolistobakteereja.


Naturea Naturals Adult Lamb on yhden proteiinin kuivaruoka kaikkien rotujen aikuisille koirille.

Lihapitoisuus 41% täysin luutonta lampaanlihaa. Lisäksi noin 10% puhdistettua ja käsiteltyä kananrasvaa.

Sisältää 28% proteiinia ja 17% rasvaa.


Koostumus

Tuore lammas 21%, kuivattu lampaanliha 17%, ruskea riisi, puhdistettu kanan rasva, hydrolysoitu lampaan maksa 3%, oluthiiva, peruna, glukosamiini, kondroitiinisulfaatti, omena, porkkana, kurpitsa, pinaatti, karpalo, merilevä, MOS, FOS, jukka schidigera –uute, oregano, rosmariini, persilja, salvia. 


Ravintoainekoostumus

Raakavalkuainen 28%, rasva 17%, raakakuitu 2,5%, kosteus 8%, hiilihydraatit 33%, tuhka 7%,

Metabolinen energia 3960 kcal/kg

Kalsium 1,5%, fosfori 1%.


Iho, sydän ja nivelet

Omega 6 rasvahapot 2,5%

Omega 3 rasvahapot 0,22%

Glukosamiini 500 mg/kg

Kondroitiini 500 mg/kg


Miksi Naturea Naturals?

Naturea Naturalsissa käytetystä lihasta ja kalasta on poistettu erityislaitteistolla mekaanisesti luut ja rustot. Erottelun jälkeen ne säilytetään jääkaapissa ruostumattomassa teräksestä valmistetussa säiliössä 0º ja 2º celsius-asteen lämpötilassa. Kun lihaa ei pakasteta, säilyvät kaikki välttämättömät vitamiinit ja aminohapot lisäten ravinnon maukkuutta. Tuore luuton kana, lammas ja lohi kuljetetaan juuri sopivasti tuotantoa varten ja ne käytetään 24 tunnin kuluessa ja niihin lisätään muut raaka-aineet. Tällä hyvin tiukalla prosessilla ja tuoreilla proteiinilähteillä edistämme karvaisten kaveriemme terveempää ja pitempää elämää.

  • Pääraaka-aineena luuton tuore liha tai kala
  • Korkea lihapitoisuus 41% - 61%
  • Tumma riisi ja kokojyväriisi hiilihydraatin lähteenä
  • Glukosamiini, kondriotriinisulfaatti nivelten hyvinvointiin
  • MOS ja FOS vahvistavat suoliston hyödyllistä bakteerikantaa
  • Vehnätön, maissiton, soijaton ja gluteeniton


  • EAN-koodi: 762