0,00 €
Ostoskori Päivitä

Ei tuotteita

Naturea Naturals Adult Salmon 12kg

-40%
Naturea Naturals Adult Salmon 12kg
41,94 € 69,90 €
Saatavilla
kpl
  • Tuotekuvaus
  • Tekniset tiedot

Naturea Naturals Adult Salmon on hypoallerginen ruoka herkille koirille. Naturea Naturals lohi sisältää runsaasti hyvälle ruokavaliolle tärkeitä rasvahappoja. Siinä yhdistyvät ravintoarvojen hyödyt yhden proteiinin lähteestä. Valmistettu tuoreesta, pakastamattomasta ja luuttomaksi leikatusta lohesta. Tämä lihainen ruoka tyydyttää makujen, energian ja herkkyytensä puolesta vaativimmankin koiran.


Sopii aikuisille koirille, sekä koirille, jotka ovat joko allergisia tai omaavat herkän ruoansulatuksen. Naturea Naturals Salmon sisältää tärkeitä välttämättömiä rasvahappoja ja samalla se on erittäin maukasta ja helposti sulavaa.


NATURALS Adult –all breeds on kehitetty noudattaen biologisesti oikeaoppista konseptia. Lihaa mitä Naturals ruuissa käytetään ei ole pakastettu, jolloin säilytetään hyvät ravintoarvot, maukkaus  ja kaikki vitamiinit sekä aminohapot.


Naturea Naturals Adult Salmon on täysravinto, joka sisältää vain yhtä eläinproteiinin lähdettä. Siinä käytetty kananrasva on puhdistettu ja käsitelty niin puhtaaksi rasvaksi, että kanavalkuaista tai muuta allergisia oireita aiheuttavia aineita ei ole jäljellä. Tuote soveltuu erinomaisesti esimerkiksi allergioista tai yliherkkyyksistä kärsiville koirille.


Adult Salmon on valintasi kun haluat karvaisen ystäväsi olevan energinen ja terve ja elävän pidemmän onnellisen elämän. Sen vahvistettu koostumus auttaa ylläpitämään koirasi luonnollista vastustuskykyä mannan-oligosakkariideilla, jotka vahvistavat hyödyllisiä suolistobakteereja.


Naturea Naturals Adult Salmon on yhden proteiinin kuivaruoka kaikkien rotujen aikuisille koirille.

Lihapitoisuus 41% täysin ruodotonta lohta. Lisäksi noin 10% puhdistettua ja käsiteltyä kananrasvaa.

Sisältää 28% proteiinia ja 17% rasvaa.


Koostumus

Tuore lohi 20%, lohijauho 18%, ruskea riisi, puhdistettu kanan rasva, hydrolysoitu lohi 3%, oluthiiva, peruna, glukosamiini, kondroitiinisulfaatti, omena, porkkana, kurpitsa, pinaatti, karpalo, merilevä, MOS, FOS, jukka schidigera –uute, oregano, rosmariini, persilja, salvia. 


Ravintoainekoostumus

Raakavalkuainen 28%, rasva 17%, raakakuitu 2,5%, kosteus 8%, hiilihydraatit 30%, tuhka 7%,

Metabolinen energia 3950 kcal/kg

Kalsium 1,5%, fosfori 1%.


Iho, sydän ja nivelet

Omega 6 rasvahapot 3%

Omega 3 rasvahapot 0,95%

Glukosamiini 500 mg/kg

Kondroitiini 500 mg/kg


Miksi Naturea Naturals?

Naturea Naturalsissa käytetystä lihasta ja kalasta on poistettu erityislaitteistolla mekaanisesti luut ja rustot. Erottelun jälkeen ne säilytetään jääkaapissa ruostumattomassa teräksestä valmistetussa säiliössä0º ja 2º celsius-asteen lämpötilassa. Kun lihaa ei pakasteta, säilyvät kaikki välttämättömät vitamiinit ja aminohapot lisäten ravinnon maukkuutta. Tuore luuton kana, lammas ja lohi kuljetetaan juuri sopivasti tuotantoa varten ja ne käytetään 24 tunnin kuluessa ja niihin lisätään muut raaka-aineet. Tällä hyvin tiukalla prosessilla ja tuoreilla proteiinilähteillä edistämme karvaisten kaveriemme terveempää ja pitempää elämää.


  • Pääraaka-aineena luuton tuore liha tai kala
  • Korkea lihapitoisuus 41% - 61%
  • Tumma riisi ja kokojyväriisi hiilihydraatin lähteenä
  • Glukosamiini, kondriotriinisulfaatti nivelten hyvinvointiin
  • MOS ja FOS vahvistavat suoliston hyödyllistä bakteerikantaa
  • Vehnätön, maissiton, soijaton ja gluteeniton  • EAN-koodi: 673