0,00 €
Ostoskori Päivitä

Ei tuotteita

Natural Menu Adulto 1,5kg

-30%
Natural Menu Adulto 1,5kg
7,92 € 11,32 €
Saatavilla
kpl
  • Tuotekuvaus
  • Tekniset tiedot

Puolikostea erittäin lihaisa koiran täysravinto. Lihapitoisuus peräti 70%.
Erittäin suosittu myös koulutus- ja kiitospalana. Vehnätön.

Aito ja Alkuperäinen Natural Menu koirien täysravinto on korkean lihapitoisuutensa (70%) koirien suursuosikki. Tästä herkullisesta reseptistä on paitsi iloa-myös hyötyä koirallesi.

Korkean sulavuuden vuoksi tuote sopivat erinomaisesti myös herkkävatsaisille ja nirsoille koirille. Puolikosteat nappulat pureskellaan hyvin, jolloin tärkeät syljen entsyymit tulevat mukaan ruuansulatustoimintaan luonnolllisella tavalla.Tuote ei enää turpoa vatsassa, lisäksi sulavuus on huippuluokkaa - sen huomaat pienempinä jätöksinä ja vatsan ja turkin hyvinvoinnin lisääntymisenä.Tuote sopii koostumuksensa vuoksii myös koirille, joiden on vaikea pureskella kovia luita tai ruokanappuloita. Valmistukseen käytettävät raaka-aineet ovat ensiluokkaisia ja tulevat tehtaalle mahdollisimman läheltä. Valmistuserät ovat pieniä, eikä tuotteita varastoida turhaan pitkiä aikoja - siksi ne ovat sopineet hyvin myös joillekin asiakkaidemme varastopunkille herkille koirille. Natural Menun säilömiseen ei ole käytetty lainkaan synteettisiä säilöntäaineita.

Natural Menu on niin herkullista, että se on myös hyvin tunnettu erittäin hyvin toimivana koulutuspalana, myös koira-ammattilaisten käytössä.

Raaka-aineet: tuoretta kanan, kalkkunan ja karitsan lihaa (70%), rikottua riisiä (10%), kanajauhe, maissi, kanan rasva (raakana lisätty), maissijauho, kanaa hydrolysoituna, maissigluteeni, auringonkukkaöljy, lohiöljy, puristettua punajuuren ydintä, pellavaöljy ja natriumkloridi.

Ravintosisältö: Proteiinin bruttomäärä 26%, kuituja, brutto 2%, öljyjä ja rasvoja, brutto 16%, tuhkaa, brutto 6%, kosteus 18%, kalsium 1,4%, fosfori 1,2%.

Kilohinta 8,60 €.

  • Malli: 10234